Vullingen/smaken

Ik kies er bewust voor om alles zelf te maken. Zodat ik zeker weet, dat wat ik maak vers is. Behalve de fondant, die is gewoon altijd goed van kwaliteit bij mijn vaste leverancier!

De basis van de taart is biscuit (luchtige cake zonder boter). Alle taarten worden voorzien van een heerlijke vulling. Taarten worden altijd afgesmeerd met een dun laagje ganache of crème.

Enkele voorbeelden van vullingen zijn:

  • Chocolade mousse, wit, melk of puur
  • Jam; Aardbeien, framboos, kers ( Deze vulling doen wij bij onderstaande vullingen altijd, dit om het fris te maken)
  • Vulling op crème basis (meest gekozen)  (bijv. aardbeien, kers, framboos, citroen, bastogne, oreo, karamel, vanille, mokka, baileys, advocaat enz..)
  • Banketbakkersroom
  • Bavaroise (Aardbeien, kers, framboos, citroen)
  • Slagroom
  • Vlaai vulling (aardbeien, kersen of tropische vruchten)

In overleg zijn er meerdere soorten vulling mogelijk. Bij meerdere soorten vullingen per taart kunnen er echter extra kosten aan verbonden zijn.